Obvestilo za svojce - začasna prepoved obiskov do 10.8.2020

Datum objave: 10. 08. 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da se je v zadnjih dneh bistveno poslabšala epidemiološka slika v naši neposredni okolici v sklopu zamejevanja prenosa okužbe s Covid 19, se na podlagi tega odločamo za začasno prepoved obiskov, do ponedeljka, dne 10.8.2020.
Vse svojce obveščamo, da se naši stanovalci dobro počutijo. Ker želimo, da tako ostane tudi v bodoče, se zaposleni po najboljših močeh trudimo, da je zanje v času omejitev vaših obiskov, dobro poskrbljeno.

Poleg osnovne oskrbe in zdravstvene nege redno potekajo individualna fizioterapija, delovna terapija in družabništvo v manjših skupinah ali posamično.

Seveda pa vas, dragi svojci, zelo pogrešajo in zato vam bomo komunikacijo s stanovalci še vnaprej omogočali preko telefonskih pogovorov ter video klicev.

Obiski bodo še naprej pod posebnimi protokoli omogočeni pri osebah, kjer je prišlo do bistvenega poslabšanja zdravstvenega stanja.

O vseh spremembah vas bomo obveščali telefonsko (oddelčna sestra ali zdravnik) in splošne informacije objavljali na spletni in Facebook strani Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah. Prav tako smo vsak dan dosegljivi za vaša vprašanja na ustaljenih telefonskih številkah.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

Ostanimo zdravi!

Gordana Drimel,
direktorica