Donacija podjetja Violeta

Datum objave: 22. 04. 2020

Podjetje Violeta je Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah podarilo za več kot 2.500 evrov svojih proizvodov.
Podjetje je po svojih zmožnostih domu ponudilo pomoč v obliki donacije svojih proizvodov, kot so toaletni papir, vlažni robčki (tudi za starejše), papirne brisačke, čistila in drugi izdelki. »Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah je pandemija v Sloveniji prizadela najhitreje in najmočneje. Naša želja je, da se stanje čim hitreje izboljša in se življenje vrne v ustaljen vsakdan,« odločitev za donacijo pojasnjujejo v podjetju Violeta.
Ob tem v podjetju izpostavljajo moto, ki jih spremlja vsa leta poslovanja: »Velikost človeka se ne meri s tem koliko lahko, zna in zmore, temveč s tem, koliko je pripravljen deliti s tistimi, ki tega nimajo, ne znajo in ne zmorejo.« Podjetje je nastalo v letu 2002, v Sloveniji deluje od leta 2011. Sodelujejo v družbeno odgovornih projektih, namenjenih novorojencem, porodnišnicam, bolnišnicam, pri dobrodelnih projektih za otroke, nudijo pomoč invalidom in tudi starejšim občanom preko domov za ostarele.
Hvala podjetju Violeta in Prostovoljnemu gasilskemu društvu Šmarje pri Jelšah, ki je odstopilo prostore za skladiščenje podarjenih izdelkov.
Šmarje je stopilo skupaj. Slovenija je stopila skupaj.