Za več nasmehov in prijaznih besed

Datum objave: 30. 03. 2020

Povezanost in možnost komunikacije sta v teh dneh zelo pomembna tudi za starejše, ki niso vsak dan s svojimi bližnjimi. Zato je Telekom Slovenije vsem domovom za starejše po Sloveniji ponudil dodatno možnost, da lahko njihovi stanovalci brezplačno uporabljajo storitve za klicno in video komunikacijo za stik z domačimi. Tako je Telekom Slovenije z mobiteli za brezplačno komunikacijo že opremil 26 domov, med njimi tudi Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah.
»Verjamemo, da sta nasmejan domač obraz in prijazna beseda še posebej neprecenljiva v teh izjemnih okoliščinah, v katerih smo se vsi skupaj znašli. Zato želimo pomagati tudi starejšim,« pravijo v Telekomu Slovenije, kjer so vsakemu od domov za starejše do 30. junija 2020 omogočili brezplačen najem treh mobitelov s storitvami, ki omogočajo uporabo najbolj aktualnih aplikacij za klicno in video komunikacijo.
Starejši pogosto nimajo svojih mobitelov, po tem, ko obiski v domovih za starejše zaradi epidemije korona virusa niso več dovoljeni, pa so njihovo stisko glede stikov s svojci pogosto reševali kar zaposleni s svojimi mobiteli.